Ser ljusare ut

Liten uppdatering under min blekning! Ser ljusare ut, men det är det nog inte. Jag tror inte det blir någon skillnad när jag bleker så tätt inpå.. Kan det vara felet?


Right now!

Resultatet


Kommentarer
Postat av: Annika

vad är desirres blogg adress? ha det super din lilla skoljare...

2009-04-23 @ 00:28:44
URL: http://animissen.blogg.se/
Postat av: Denise

Hej :) Jag vet hur det känns, jag brukar också vilja bli blond och då vill man bli blond på en dag, men det går ju tyvärr inte. Det smartaste är att börja med att göra slingor i håret, mycket slingor i en slinghätta. Fördelarna med att göra hos en frisör är ju att håret ljusnar olika fort på olika delar av huvudet och på olika delar av varje stå, och det vet frisören så då sätter man på färgen där det är som svårast att bli blond först. Sen har ju frisören produkter och färger att ha på efteråt för att undvika den allra gulaste/oranga färgen :)

På salongen där jag jobbar kostar det typ från 600 kr och uppåt beroende på hur lång tid det tar för håret att bli ljust. Man behöver få in minst 600 kr/timma så om det tar längre tid så blir det dyrare osv :)

2009-04-23 @ 19:39:22
URL: http://naztysbunny.blogg.se/
Postat av: Denise

hehe oj skickade en tom kommentar :P

Ja om du börjar redan nu så kommer du absolut vara blond innan skolan börjar efter sommarlovet :) Om du börjar att göra slingor hos en frisör så kan det bli lite orangefärgat först, det beror på hur många gånger du har färgat det mörkt. Men det ljusnar med tiden och gör du slingor några gånger så kommer det blondare och blondare för varje gång, men det är bra att vänta nån/några veckor mellan gångerna så att håret får vila. Det finns även silverinpackningar som är mycket effektivare än silvershampo som jag kan rekommendera, det kan du köpa och använda hemma för att få en kallare ton på det. Men med blekning så kan man aldrig få en kall ton för blekningen ljusar bara upp, den färgar inte in. Så isåfall kan dukolla om det finns någon väldigt ljus färg som har extra mycket gråa eller lila pigment som du kan h i efter du har blekt :)

2009-04-24 @ 11:27:01
URL: http://naztysbunny.blogg.se/
Postat av: Denise

jaha bor du i närheten av norrtälje eller? :)

nej du får bestämma själv hur mkt, men ju mer du gör desto slitnare blir ju håret, så det beror lite på hur håret är i kvalitén från början :) Och man vet ju aldrig hur blekningen verkar, om du har färgat håret mörkt jättemånga gånger så kan det hända att det bara bli ljusbrnt första gången, men det kan även hända att det blir ganska ljust, man vet som sagt aldrig :)

2009-04-24 @ 14:39:15
URL: http://naztysbunny.blogg.se/
Postat av: Denise

jaha vad kul :D hos mig eller nån av dom andra tjejerna? :) från tekniska går det bussar väldigt ofta, men jag vet inte om det är smidigaste vägen från kista? Vet inte hur långt det är från kista till tekniska :P

2009-04-24 @ 15:27:02
URL: http://naztysbunny.blogg.se/
Postat av: Denise

okej jag tror du fick tid hos mig :) och jag ska göra vad jag kan för att dom inte ska bli gula eller oranga, vi har bra toningar och inpackningar som vi kan ha på efteråt =)

men hittar du till salongen eller? det är bara en vanlig liten salong i lilla norrtälje liksom, inget man känner till om man inte kommer härifrån typ ;P

2009-04-24 @ 18:15:47
URL: http://naztysbunny.blogg.se/
Postat av: Amanda

Oh jag håller också på att kämpa med blekning och shit, det är sjukt jobbigt.

2009-04-24 @ 23:18:53
URL: http://attentionwhore.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback