Bilder efter silverschampot igår






One step closer blonde.

Hej söt!

Idag fixade jag som sagt slingor hos frisören, ända i Norrtälje. Jag kände på mig att dom var skitbra haha och det va dom!

Ska bleka ännu fler slingor om ca 2veckor. Så jag stegvis blir blondare och blondare utan att tappa håret :P för just nu ser jag lite import ut eftersom det är så många ljusa slingor i mitt mörka hår. Är skitförvånad över att inte botten blev jääteeljussblond och längderna orange. Alla slingor blev jätteljusa och bra, inte gula eller orange:a! Jag tror det kmr bli skit bra sen. :D

Nu är jag närmare blond, på riktigt!
Wiie! *glädjeskutt*



Slingerna är ännu kallare i verkligheten. Har precis tvättat med silverschampo oxo ;)

Okej nu har jag skit brottom.. Ska göra läxor! Bye!

Jag ska till Norrtälje!

Hej på er! Allt bra? Jag mår iaf skit bra :P Ska strax springa ner å ta bussen till norrtälje (o.o) Ska bleka slingor hos frisören! Inte så smart att åka på skoltid under ett prov men de fanns inga andra bättre tider. Sen är det prao nästa vecka och valborg imorgon. Då vill man ju va fin! Så jag sitter här o skriver ner vägbeskrivning nu osv :) Hinner tillbaka till sista lektionen och resultat visar jag sen. Byebye!

STRESS!!!

Jag känner mig riktigt jävla stressad. Kan inte koncentrera mig. Massa läxor!


HJÄLP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mycket att se fram imot

Yepp! Denna vecka är fett nice!

Detta ska jag göra :


♥ Onsdag:  bleka slingor hos frisör, ser verkligen fram imot det!
♥ Torsdag : Ha skit kul på valborg, kröka med kompisarna!
♥ Fredag : Ledig! Hittar säkert på något! Sleep over?
♥ Lördag : Sleep over igen?

Haha vet inte riktigt exakt vad som kmr hända, bara att de kmr bli skiit kul! Och jag kommer vara dö snygg! Ska bli blond innan höstterminen börjar :) Och OMG! Jag fyller år då <3


Vad ska ni andra hitta på på valborg? :d

Tisdag, ADHD?

Helluw sugar! ♥

Har haft skit svårt att koncentrera mig de senaste dagarna, jag kan verkligen inte!
Tror faktist jag har drag av ADHD? Jag är ju fan överaktiv också. Så de senaste dagarna har praktist taget varit skit. Iaf under skoltid. Skolkar bara.. Nog om det!
 
Idag efter skolan åkte vi till stan, Jag Seyran och Bom. Seyran kollade på bikinis i H&M och lite sånt och jag o Bom bara segade efter :P Sen drog vi till Bom och ringde till en piercing studio och frågade lite roliga frågor haha :P Och påvägen åt vi korv!


Kungsholmen biatch!


Världens längsta korv?


Fett fula glas ögon - HAHAHA!!
By the way !! Checka in mobilen. Its has been pimped! <3


Världens gulligaste trosor på Åhlens, måste haa! <3


Bild från Gympan på Annika


Seyran testar läppglanser



På hemvägen..

Nyvaken erika

Haha, alla bilder från Sleepover´n i lördags har tydligen försvunnit, allt jag har kvar är bilder på erikas hår från när hon var nyvaken.

Gulligt va?




Måndag morgon igen ♥

Hej bloggen ;p som sagt e de måndag igen, har precis duschat och nu har jag de stora problemet att jag inte kan välja kläder. Som vanligt

Anledningen? Jo jag byter stil rätt ofta och därför när jag byter stil har jag för lite kläder av just "den stilen" och vägrar ta p mig annat än den stilen jag vill ha just då. Som i vintras var jag inne i en hoodie-period. Nu ligger dom bara o skräpar! 

Lägger in bilder från helgen efter skolan, cya!

* Sleep over @ sewi's place *

Hellu pumpkins!!

Nu är vi äntligen här. Ja väldigt sent faktist, trodde inte ens det skulle bli av haha. Ni vill nog inte höra hela skithistorian vrf de tog så lång tid osv. Men iaf. aldrig varit hos Sewi förrut (första gången nu) men de e skit gulligt här! Sewi har fixat jätte sött här i vardagsrummet som vi ska sova i. Till och med satt på någon jävla julbeslysnings-tåg som knakar läskigt hahaha men lyser gulligt.. Och sen bombat med värmeljus & gullliga kuddar.



Aja nu ska vi ha skojj! Cya!
Dröm sött pumpkin pies..:-*
Och ha en trevlig fredagskväll!!

Me ish cooling.




Promenad på kungsholmen

Hejsipejsi bloggen!!

Sitter hemma hos Bom o bloggar  nu och äter Salapaow (mums!!) det är någon thailändsk grejj som är as god haha :p
Vi kom precis hit efter en långpromenad på kungsholmen längs vattnet.  Fan va skojj & mysigt det var XD Vi tog bilder på typ allt! haha flummbarn xD Hihi men det kändes lite som att gå längs stranden utomlands :)

         

Ser ljusare ut

Liten uppdatering under min blekning! Ser ljusare ut, men det är det nog inte. Jag tror inte det blir någon skillnad när jag bleker så tätt inpå.. Kan det vara felet?


Right now!

Resultatet


Hår historia

Hej igen bloggvänner!: D

Hur mår ni?

Jag mår dåligt för jag är deprimerad! Jag är fan som en jävla 3åring :( Jag är skit envis för er som inte vet de.. När jag vill något måste jag få det snabbt! Annars blir jag galen. När jag vill något kan jag bara tänka på det & inget annat.

För några dagar sen drömde jag en dröm att jag var blond, (Alltid velat vara det) och jag vill så gärna vara blond. Har försökt så jävla många gånger men längderna vägrar bli ljusare än mörk-orange därför att jag färgat så mycket! Så idag skolkade jag hela dagen för att köpa blekningsfärg (Mood ultrablond) och testa på lite hår. Blir det ljusare än orange tänker jag försöka med hela håret.. 

Det här blev resultatet.



Ljusare än var jag trodde.

Men jag hittade Scharzkopft blekning hemma. Så nu sitter jag med blekmedel på samma ställe igen och ser vilken färg det blir :p Hehe håll tummarna för ljust resultat!

Ses senare! ~

PS. skolkade inte bara därför, utan för att jag var trött med :P

Gårdagen

Hej sötisar!

Som sagt, igår kom vi inte iväg förrän runt 5. Så vi hann egentligen bara sola. Men vi skulle möta min mamma först vid Åhléns och gissa vem som står bredvid henne? ADAM TENSTA,

Haha så jävla kul det va.

Jag - kolla! Adam Tensta!
Sewi - Va VAR? Hallååå vaar?!

Och hon pratade inte lågt direkt.. Han hörde klart o tydligt oss! Och han stod fan 1m ifrån oss typ :D Så stod vi där o ba
"VI GÅR FRAM  O FRÅGAR OM DE E HAN!! O BER OM EN BILD!" Haha.. Tror han visste att vi skulle komma fram till honom :p Vi fegade as länge men till slut gick vi fram!


Sewi & Adam tensta

Haha. Efter vi träffat celebrity nr 1 visste jag att vi skulle stöta på Dessie somehow..
Och guess what, WE DID!

När vi åkte till kungsholmen och solade så ryckte någon plötsligt i dörren. Vi började fjanta oss o ba Dessiiiee Dessiiieee hihihihi!! osv bara för att skämta. Jag liksom visste att det var Dessie på något sett. Och vafan det vare hahaha. Så jävla kul.. :D Hon skrev till och med om det på sin blogg. Nerd!!

För er som undrar hur hon ser ut irl :

Vitt hår, bajsbrunt (!!!) ansikte. Shiet ja bruden har solat way too much.


Erika smsar medans vi väntar :D


Sewi också :D


Erikas coola hand i solariet :D

Haha visste ni att tajmahal faktist blandar i syntet i riktiga håret? Vi såg det på erikas extension i solariet. Syntet lyste blått medans det riktiga såg blont ut ^^

BUSTED!



Adam tensta + Dessie - mer imorgon hihi.

Hej darling!
Är skit trött och stressad. Jag får skriva imorgon istället. Men jag kan ge er en led tråd vad vi stötte på..

*rubriken*

Kram!

Jag skolkade inte!

Jag gick faktist hem för att kände mig dålig, det högg i magen typ. Nu mår jag lite bättre men mår ändå illa på någotsätt.
Jag gick tillbaka till skolan när jag kände mig lite bättre  men sen gick jag hem igen, jag orkar inte gå på någon jävla astronomiföreläsning.. Hehe. Men jag är stolt ändå, gick på 2 lektioner. Bättre än inget!

Snart ska jag till stan med Sewi, Erika och Seyran. Vi ska shoppa & sola solarium. (Inte jag då) Jag tycker fortfarande jag är lagom brun och har inte lust att steka just nu. Men jag  behöver verkligen köpa nya koftor! Helst rosa.

Nu när barnbidraget äntligen är insatt.

 Tips tack! ♥


Känns inte så bra..

Nejmen gud kl e halv 11 :/ Shit har varit på MSN alldelles för länge men var ju tvungen o lösa några saker.. Jag tror the fight is over nu iaf. Alltid något bra!


Det mindre dåliga är det här.. DUN DUN DUUUUUUN!


 
HAHA WTF?! Shit hur ska ja överleva.. Haha. Nejmen pappa sätter in barnbidraget imorgon bitti så det är lugnt I guess.
Ska shoppa då med...! Bäst att sova nu asså känns inte bra att va uppe såhär sent.

Bye cuties! ♥

Dagens outfit

Kuk kamera! Varning





Skjorta - H&M
Skärp - H&M
Stretchjeans - Deamodehus (?)

Catfight!!!

Hej igen  homies x) Hemma först nu eftersom det är lite fight i vår kompis krets.

(ALLTID HEMMA SENARE ÄN TÄNKT! GAH)

 Vi satt iaf ute o pratade ut om det, men de blev så kallt och de va så stelt, ingen våga ju säga något liksom så vi ska prata på MSN ist :D (Öhöhö omoget i know)  Det är liksom lite uppförstorat.. Men aja hoppas det löser sig för jag gillar inte att va osams med folk ..


Sewi, Bom, & Erika




Solig måndag morgon ^.^

Hello sunshines!  Sitter o bloggar här i solen, skit mysigt!

Idag har jag bestämt mig för att inte komma försent, eller ens behöva stressa till skolan! Jag kommer klara det om jag bara håller mig borta från sängen (lyckades inte förra veckan  .. ) hehe

Usch håller på att sminka mig och det blir bara fulare o fulare ju mer jag sminkar, någon annan som känt så?!?!?! Vill bara tvätta av mig foundationen .. ser mkt fräschare ut haaha.  Nejmen whatever. Vilken flum inlägg.. Måste dra till skolan nu!!

Herrå!

AAAH!stress!!

Hej bloggen!

Är skit stressad, så nu slänger jag in ett snabbt inlägg bara. Hatar att komma hem sent för då känner jag mig suuperstressad. Liksom måste leka med hamstrarna, ge dem middag, fixa mig, osv. Aja :p

Som jag trodde blev det ingen solning för min del idag :P Jag, Sewi & erika åkte till Solna och köpte den rosa skjortan jag ville ha & skärpet. (Ni får se imorn XD) Sen mötte Seran upp oss utan för H&M. Vi åkte tsm till stan och dom skulle shoppa så vi hängde med några affärer. Men jag och Sewi blev lost efter ett tag  för dom bara sprang iväg från oss så vi köpte Cup noodles ist! och sen drog vi till Bom xP


Sewi väljer nudlar i china affären


Sen var vi alla tsm hos Bom ett tag innan Erika & Seran drog o sola och sen åkte hem.
Jag o Sewi stannade några timmar till, liite för länge! När kl blev 20.47 sprang vi till Ica och köpte
Ben & Jerrys (FÖRSTA GÅNGEN JAG ÅT DET)

Säger bara : Den är god, men inte värd 50 kr!  nu vet ni det :P


Jag & Bom :D


Mums!

That was my day. Brottom nu, hejdå! ♥

Love at first sight




HAHA kolla va gulliig


Söndag, shopping!

Hellu

Jag har fått upp blogghumöret igen så nu sitter jag här och gosar med hamstrarna, dricker Oboy och bloggar!!

Idag så ska jag, bom, seyran och erika till stan! Vi ska shoppa & sola. Jag måste spara mina pengar så jag köper bara "de nödvändigaste" dvs rosa skjorta & skärp jag suktat över länge. Visar sen när jag är tbx :)
Tänkte sola jag med men jag tycker nog jag solat lite för mycket på sistone. Jag är fortfarande lite brun. Jag är inte som dessie som vill ha hudcancer.


Bäst o börja fixa sig. ciao!



My beautiful eye


Ska köpa skjorta!


(Lånade erikas skjorta & skärp)

Det här ska jag köpa imorgon i stan! Tyvärr var rosa skjorta slutsålt i S och XS :(
Det sägs ju att hamngatans H&M är bäst, hoppas dom har kvar!

Skjortan kostar bara 149 kr och skärpet 89 kr! =)

LAIRD

Till er i min klass som undrar vad jag, Seyran & Bom gör där på Laird. Vi fikar!

Vi går in dit, säger hej. Tar en kopp choklad och börjar prata. Sist skulle vi bara berätta vad vi skulle göra i sommar sen fick vi dra :P och såklart tar man med sig en extra kopp choklad haha.


Jag & Bom. FREAK-pose :D


När vi var påväg hem från Laird Technologies gick vi in på Twilfit. (stavning?)
Vi hittade dethär :


Snacka om att man skulle få stora bröst om man hade domhär innanför BH:n! Synd att jag är pank just nu!!
Skulle få minst C kupa hahah :D

Älskade hamstrar ♥




Fluffis





Nalle






Min busunge


Fatto <3


på äventyr

Påskägg!

Hej babes ♥

Känner mig fett fet, har vräkt i mig massa godis dom senaste dagarna.. Allt från m&m som pappa köpte åt mig på finlandsbåten och sen godis från påskägget från farmor. Jag tror jag tröstäter för jag har så tråkigt!


Mmmmmm!!!


Modell: m&m
Fotograf: JAG!!
HAHAHAHA


Ännu mer godis <33





I´m alive.

Hej bloggkompisarna!!

Äntligen har jag släpat mig hit & överfört bilderna. Så nu kan jag blogga lite.
Bara för de minns jag inte vad jag ska skriva haha.

Jo juste.. Igår var jag, Bom, Seyran & Erika hos Marwa :) Det var skitkul :P Vi ba satt i solen, pratade & rökte vattenpipa haha.
Vi satt också o roade oss på skolans "uteklassrum" najjs med sol alltså! :D
Vi skulle egentligen sova hos Bom sen också men de blev inte av tyvärr :(


Seyran häller i sig vatten > Törstig? XD


Hihi random bild


Snart sommar..





Bilder från söndags, när jag var med älsklingen <3 vi solade någonstans vid kungsträdgården :)

♥ Happy Birthday to you, Seyran.

Hejhej babes! ♥

Kom precis hem från skolan. Fett nice väder :) Mitt hår är skit stort av volumaster, skitsnyggt!! den e bäst.
Skolan va faktist inte så seg nu efter lovet, bara lite. Vi hade ett jävla jobbigt kondition test. Man skulle springa i 15 minuter i gympa salen (fram o tbx) i 15 sek, sen ha 15 sek paus. Under en viss tid bara såklart, Jag gjorde 31 längder så jag är nöjd :p borde iaf klarat testat!

 Men iaf, Idag fyller Seyran 15 år!! Grattis!!

 För att fira detta tänkte jag, Erika, Bom, Marwa & Sewi tänkte ha kul ute idag & fira lite typ med lilla seyran :D . Så nu ska jag fräscha upp mig lite & springa ett hemligt ärende innan jag drar ut och möter dom. Dom är just nu hos Erika & hämtar ett skärp hon ska lämna tillbaka.




Ses senare!

♥ Tisdag, skola

Hej sweeties!

Anledningen till att jag bloggar nu på morgonen är för att jag inte ska "råka" lägga mig i sängen och sen inte komma upp igen, och skolka och bli försenad pga min lathet, Nej nu ska jag fan inte komma försent mer. Eller skolka. Ska börja anstränga mig mer i skolan!

Vaknade kl 06.30 så jag har  precis duschat och lekt med min hamster Nalle. Han är nästan alltid vaken =) sååå nu sitter jag här & bloggar, och kollar på Vakna med TheVoice! I ♥ Josefine. Hah

Idag inviger jag förresten min nya Volumaster! (Tack älskling<3) är inte så bra på att använda den, men ändå.
Nu måste jag gå, ska äta frukost, välja kläder (aah) och sånt.


Förresten, visste ni att jag blekte slingor i helgen som blev så här? (färgade över samma dag med brunt, haha!)


HAHAHA kolla va ful va nog typ 7 år..


ännu fulare, hahaha min lillebror kolla flinet.

Puss o kram!

Dålig uppdatering, I know, Im sorry.

Hihi ja som rubriken säger.. jag har varit slö. Men jag & några kompisar grillade på stora gräsmattan i Truddan :) Skit mysigt! vi köpte en gångsgrill och massa korv!! bröd, cola, hamburgare m.m och grillade det! Rosa hade med sig vattenpipa. Det va första gången jag rökte vatten pipa och tror inte jag gör om det, inte speciellt gott :P

Tror det var jag, Bom, Erika, Sewi, Seyran, Rosa, Nojin, Sovkat, Amanda, och carro som var där :)

lite bilder  från kvällen


Sewi o erika


Vi gungar :D


hoho

Senare mot kvällen sov seyran, bom & erika över. Vi hade fett kul i live cam på pea! haha

oki nu ska ja dra, ha de bra raringar puss


Bortkastat lov

Hej sunshines! ♥  solen skiner, det är varmt, och det är lov!! ändå sitter jag här.. *ARGH!*

Vad är meningen med lov, om ingen är hemma?!?!? Va e ni för jävlar som åker bort hela lovet och lämnar mej helt ensam, vavava? Ni vet vilka ni är *RAWR*  You shud be ashamed of your selves biatches :@

Aja. Tur att jag har mina gullehamstrar att leka med :p

Min gulliga Nalle

Fotograf : Linda Fransson. Bild lånad


Sötnöten


Idag kommer Annika hem också, hehe. Klicka HÄR!! eller HÄR!! eller kanske HÄÄÄR!! för att komma till denna sötnos blogg :p

Nu ska jag njuta av solen själv! Why not liksom! Ses

♥ Nalle ♥


Läs detta högt! Lyckas ni läsa rätt?

Eniglt en udnreösknign på ett Egnelstk univreisett så kan man srkiav bkostväre i vlikne ornding som hlest och det går ädnå att lsäa då hjrnäan upfpatatr odret så lnäge fösrta och sitsa bkostaevn är på rtät palts. Dttea breor på att vi itne lsäer vrjae bkotsav för sig uatn odret som hleteht.

lilla gubben.. ♥

Haha lilla Nalle har flyttat in i sitt mjölk-paket-hus.. 8D gullungeee

Hamsterutställning

Hej babes!!

Idag har jag varit på en hamster utställning (SM). Geeze.. långtråkigt ärligt talat. Speciellt om man inte ställer ut en hamster utan bara VÄNTAR på att få köpa en. Tur att jag hade med Linnea! (TACK LINNEA, vet att du fick men för livet nu haha) Jag tror vi åt runt 5 korvar var.. kollade in alla ca 200 hamstrar minst 200 gånger också, och bara gick runt och såg allmänt dumma ut :) Men kl 4 när utställningen var slut fick jag äntligen ta hem min lilla bebis.

"Motalavikens McDreamy" Men hemma hos mig heter han nalle :)


Påväg hem


Checkar in buren ~dålig bild :p

Han är jätte söt mjuk & go!! Och väldigt lugn :D Sen han kom hem har min andra tjejhamster Fluffis varit helt galen, tror hon är i högbrunst också för hon springer runt i buren som en ADHD hamster och fnyser. Haha jättesött!

Istället för att visa dagens outfit på mig visar jag Linneas outfit!


Tshirt med peace märken - Hemma gjord (hennes mammas Tshirt)
Jeans
Converse


PEACE OUT. thats right!


YUM YUM - påskmust <3

Byebye bitches



Så jävla glad

Kan inte beskriva det, så himla jävla glad! Imorgon får jag hämta min nya hamster!!

Fluffis (:



Söt bild på min lilla busunge <3 ellerhur?

1 april

Heeej! Ni vet att det är 1 april idag va? Alltså träder ipred-lagen i kraft = no more downloads! Mohaha.
Nej men jag lider inte så mkt av de eftersom jag ändå inte laddar ner massa.. Jaja.

Idag var jag hos hudläkaren kl 9.00, mina finnar syns ju inte så bra och jag har ju inte så mycket så jag trodde inte läkaren skulle skriva ut något :( kände mig dum som ens gick dit :P  men men!  läkaren skrev faktist ut Duac så jag är faktist glad eftersom den är stark! nu kanske jag kan få bebishud? :)

Efter skolan följde jag med annika på prommenad med "hennes" hund .. det var så varmt o fint väder så whynot liksom har inget att göra.. :p


Hunden skiter fett intresting


SKIT BRA LIPSYL! Ja lovar! + den är rosa :)

Puss på er!!