* Sleep over @ sewi's place *

Hellu pumpkins!!

Nu är vi äntligen här. Ja väldigt sent faktist, trodde inte ens det skulle bli av haha. Ni vill nog inte höra hela skithistorian vrf de tog så lång tid osv. Men iaf. aldrig varit hos Sewi förrut (första gången nu) men de e skit gulligt här! Sewi har fixat jätte sött här i vardagsrummet som vi ska sova i. Till och med satt på någon jävla julbeslysnings-tåg som knakar läskigt hahaha men lyser gulligt.. Och sen bombat med värmeljus & gullliga kuddar.Aja nu ska vi ha skojj! Cya!
Dröm sött pumpkin pies..:-*
Och ha en trevlig fredagskväll!!

Kommentarer
Postat av: Denise

okej ja men då borde du ju hinna :) Nej salongen ligger inte nere på stan utan den ligger lite utanför, men norrtälje är så jävla litet så det tar typ bara 5 min att gå från busstation :) Och då går du bara ner bakom station, sen höger och nästan direkt till vänster ner till ån, och sen bara rakt fram förbi badhuset och polisen så ligger salongen där sen på höger sida :)

2009-04-25 @ 07:31:55
URL: http://naztysbunny.blogg.se/
Postat av: Denise

Tack så mycket :) Ja jag gillar ögonen på den bilden :)

Jag glömde skriva att när du kommer ner till ån så går du över en liten mini bro och sen går du till höger och då kommer du gå under en liten bro, då är du bakom badhuset och då går du upp till vänster och upp för en trappa, sen är det bara rakt fram typ 100 eller 200 meter när du kommer upp för trappan :)

2009-04-26 @ 08:54:40
URL: http://naztysbunny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback